dimecres, 20 de març del 2013

Valoració del 3r dia


Bé aquest tercer dia ens ha anat molt bé ja que hem avançat molt en el nostre treball, els meus companys van anar a la rambla per preguntar a turistes,si volien sortir en el vídeo.
Hi ha una anècdota, el Sergio es va trobar amb un japonès, ell pensava que era un turista i li va preguntar si sabia parla angles, el japonès va dir que si, desprès de explicar-li en angles  el que havia de fer, ell va preguntar en espanyol que, que significava el verb ravalejar, o sigui que no era turista.
Desprès vam anar cap a l’escola a seguir fent el treball, més tard vam sortir i vam anar al MACBA a fer una entrevista al coordinador del museu, es deia Roger i ens va respondre totes les preguntes amablement . Quant vam acabar de fer-li la entrevista ens vam asseure en unes cadires molt còmodes que hi havia el MACBA i vam passar tota la entrevista a net.
Per la tarda no vam sortir perquè no feia falta, i ens vam quedar tota la tarda avançat la feina, perquè la nostra intensió es acabar avui tota la feina i tenir tot el dia de demà per assajar la nostra presentació. 

Fet per: Isha i Eli 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada